RSS
31
2010. aug

Reiki Klub

Címkék: klub reiki
Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Összejövetel, ahol a Reiki a lényeg

Az előző hetek kimerítettek és sokszor arra nem volt erőm, hogy odafigyeljek magamra. Ezen változtatni kellett, így pénteken - szinte már szokás szerint - otthon maradtam, hogy némi fizikai munkával lódítsam át magam a holtponton. Az egész napos kóválygás és alvás után este vendégek érkeztek: fél tízkor nem fizikai formában, tízkor fizikai formában. Előbbiek és utóbbiak is segíteni jöttek, bár teljesen más területen.

Vasárnapra az eredmény látványosan mutatkozott: gondolatvilág, tetterő és a kerítésalap is erősödött.

Már amikor Laci elment, kérdezték tőlem, hogy mi lesz a klubbal? Én mivel nem látogattam, azt mondtam, fogalmam sincs. A társaság szétszéledt, keresgélnek, találnak maguknak mestert, Reikit, feladatot. Néhányan a régiek közül megtalálták az azóta "felnőtt" mestereket, így engem is... A közösség, a Reiki klub, jó gondolatokat és energiákat képes megmozgatni. Ez az energia érezhetően ott rezeg minden reikisben, keresik, vágyják ezt a megtapasztalt jó érzést. Engem szerencsére nem ért "nyomás", hogy klubot de iziben, volt időm magamra, fejlődésemre és a Reikire. Bennem ébredt a vágy és a Reiki a megfelelő időpontban segített, hogy megtaláljam a helyet, ami közelebb van, mint valaha gondoltam: a volt irodám, a mostani szomszédja...

A célnak megfelel, hálás vagyok érte. Hogy mi fog holnap történni a klubban, nem tudom, nem is terveztem. Akinek kell, az úgyis ott lesz. Az egyetlen dolog, amit eldöntöttem a klubbal kapcsolatban: a Reikiről szól. Nem pletykák, múltbéli sérelmek felemlegetése, semmi hasonló, csupán a Reiki. Aki akarja, megtapasztalja, aki ismeri gyakorolja. Vannak "fanatikusok" akik azt a nézetet vallják, hogy "reikizünk, vagy beszélgetünk". Egyetértek velük, de egy helyiségben, illetve több helyiségben is előkerül a beszéd, a verbális kommunikáció, még akkor is, ha hetente találkozik az ember a többiekkel. Jelen esetben ez lesz az első alkalom, amikor összejövünk mi - bárki is legyen az a mi - így tuti beszélgetni is fogunk... De ez így van rendjén. A Reiki maga a szeretet és ez kell, hogy átjárja azt, aki megtapasztalja. A klub is ezt hivatott szolgálni. Ha "erőszakosan" elhallgattatnánk mindenkit, hogy ténylegesen a kezelésre figyeljen, azzal, lehet, hogy többet ártunk, mint használunk. Ha bent ragad valami, amit mindenféleképp meg szeretnél osztani másokkal, akkor az feszültséget gerjeszthet. Ez viszont nem szerencsés...

Mindenesetre a kezeléseknél továbbra is alapul illő venni a Reiki tanítók jó tanácsait: Moss kezet előtte és figyelj magadra és a kezeltre!

Szeptemberben öt szerdán tudunk összejönni klubozni, a továbbiak még szervezés alatt állnak. Majd a Reiki eldönti...

Téged is várunk holnap az új Reiki Klubba!:-)

A Reiki Klub címe: XIII. ker. Klapka u. 1-3.


A bejegyzés trackback címe:

https://tradicionalisreiki.blog.hu/api/trackback/id/tr352262367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.